Wekelijkse Update Microsoft 365 (Wk 14)

Met Microsoft 365 denk je anders na over productiviteit, stroomlijn je bedrijfsprocessen en bescherm je jouw bedrijf. Haal maximaal rendement uit deze tool en omarm de nieuwe ontwikkelingen. Wij nemen je wekelijks mee in deze nieuwe functionaliteiten. Gebruik datgene waar jouw bedrijf beter van wordt.

 

Voor april staan er geen nieuwe ontwikkelingen meer op de planning. Binnenkort  vertel ik je meer over de ontwikkelingen die voor mei op de planning staan.

  

Gelanceerd in april

 

Verbeteringen voor Forms Polls binnen een Teams vergadering

Zodra je een nieuwe poll maakt komt er een lijst met veel gemaakte vragen die je kunt gebruiken. Gasten, die op dat moment in de Teams vergadering aanwezig zijn, kunnen meedoen met de poll. Ook zijn er verbeteringen aangebracht voor op mobiele apparaten.

 

Een e-mail delen met Teams vanuit Outlook

Het stond al een tijdje als gelanceerd bij Microsoft, maar was nog niet bij iedereen zichtbaar. Vanaf nu kun je e-mailberichten, die je ontvangt in de Outlook desktop app, delen met Teams. Dus heb je een e-mailbericht die je graag deelt, dan stuur je het nu niet meer door maar deel je het simpel met 1 of meerdere teams.

Hoe gaat dit in zijn werk ? Heel simpel:

Ga naar de desbetreffende mail. Zoek boven in de balk naar : “Delen met Teams”.

Je krijgt nu de optie om de juiste Teams groep te kiezen. Zodra de juiste groep is gekozen komt het mailtje onder “Posts” te staan van dat betreffende team.

email delen met teams

 

Wordt geïmplementeerd

 

Vergaderingen planning voor grote vergaderingen binnen Outlook

Binnenkort stel je bij vergaderingen met meer dan 40 deelnemers en/of minimaal 10 distributiegroepen in Outlook vergaderopties in, als je deze vergaderingen plant. Hoe deze optie er precies uit komt te zien is nog niet duidelijk.

 

Mac en Android

Ook voor de Mac en Android zit Microsoft nog steeds niet stil. De volgende ontwikkelingen staan op de planning

 

Gepersonaliseerde achtergrond

Ook voor mobiele apparaten, zowel iOS als Android, gebruik je binnenkort een gepersonaliseerde achtergrond tijdens een vergadering.

 

Notificatie berichten op MacOS

Net zoals bij Windows wordt het op een Mac ook mogelijk om notificaties te laten bezorgen onder MacOS berichten.

 

Teams Casting vanaf Teams app op een IOS en Android

Ook gebruikers van iOS en Android kunnen binnenkort ad-hoc vergaderingen houden. Je kunt dan tijdens deze vergadering je scherm delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures