Informeer en vermaak je klanten en medewerkers

narrowcasting

TV Schermen op de zaak, waarop je tv-programma’s en eigen content ziet. Je collega’s en bezoekers vermaak je met de beste HD zenders en informeer je met je eigen pagina. En daarbij heb je ook nog eens de voordelen van interactieve tv met live tv kijken, terugkijken of pauzeren. Welke zakelijke tv ervaring wil jij hebben?

 

MKB TV stemt jouw tv af op je bedrijf. Stream eigen content op jouw informatie pagina. Afhankelijk van jouw doel kun je deze vullen met statische gegevens of juist met dynamische video’s of een rss feed. Niets is te gek.

 

Narrowcasting

Bedrijven die hun klanten en medewerkers informeren via beeldschermen zie je overal om je heen. Denk maar eens aan ziekenhuizen, vliegvelden of sportcentra. Dit noem je narrowcasting. Er zijn verschillende doelen waarvoor je narrowcasting inzet:

 

  • Productinformatie verstrekken aan klanten
  • Mensen de weg wijzen via digitale schermen
  • Bezoekers vermaken met infotainment
  • Interne communicatie verbeteren
  • Derden een reclameplatform bieden

 

En zo zijn er nog wel een paar te bedenken. Narrowcasting is inzetbaar voor allerlei soorten bedrijven en optimaliseert je communicatie. Hiervoor hoeft jouw insteek niet commercieel te zijn, maar kan ook gewoon informatief zijn.

 

Daarbij creëer je voor de kijker een ervaring, die je als onderdeel van je product, dienst of bedrijf maakt. Het voegt waarde toe voor jouw bedrijf. Of het nu intern of extern is. Jouw boodschap komt terecht bij de juiste doelgroep.

 

Met MKB TV stel je de eigen pagina’s eenvoudig samen. Alle documenten in PDF speel je af op de tv. Ook PowerPoint presentaties, als je die hebt omgezet naar PDF. Dit maakt alles laagdrempelig.

 

Wil je een bepaalde boodschap of korte update verspreiden? Maak dan gebruik van een tekstbalk onderin het beeld, met eigen of externe content. De tekst kun je als een soort lichtkrant door het beeld tonen.

 

Verschillende content per beeldscherm

Je klant laat je andere content zien dan je medewerkers. Vaak verblijven deze ook in andere ruimtes. MKB TV stelt  per beeldscherm in wat er kan worden getoond. Bij de receptie wordt zo andere informatie getoond dan in de kantine.

 

Interactieve TV

Met interactieve tv geef je de kijkers een heuse kijkervaring. Live tv pauzeren, opnemen, vooruit- en terugspoelen, begin gemist en uitzending terugkijken. De keuze aan vermaak is ruim. Standaard krijg je 32 HD tv-zenders, 18 radiozenders en regionale tv en radiozenders. Is dat niet voldoende? Dan breid je eenvoudig uit met extra zenderpakketten. Je kiest iedere combinatie, mits deze internet bevat.

 

Betaal voor wat je nodig hebt

BIJ MKB TV van KPN Een betaal je voor wat je nodig hebt. Per beeldscherm is er een apart abonnement inclusief HD TV ontvanger nodig. De benodigde bandbreedte per beeldscherm is 8 Mbit/s. Wil je tv kijken in een zakelijke context dan heb je ook nog een licentie voor zakelijk tv-gebruik nodig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures