Wekelijkse Update Office 365 (Wk 31)

templates teams

Ga je bijna met vakantie en zijn al je lijstjes afgevinkt? Of kom je terug en begin je met een nieuwe lijst? Microsoft is momenteel bezig met een lijstjes app voor bedrijven die werken met Microsoft 365. Deze app, Microsoft Lists biedt vele mogelijkheden en integreert in Teams, SharePoint en Outlook. Dat Microsoft deze app uitrolt is één van de onderwerpen in de wekelijkse update. De volgende keer dat je met vakantie gaat of terug komt gebruik je deze app vast en zeker.

 

Microsoft Lists

De nieuwste app van Microsoft, te weten: Microsoft Lists, rolt Microsoft momenteel uit voor Targeted Release klanten. Zodra dit gereed is (eind augustus) start Microsoft met de release in productie-omgevingen. Benieuwd naar deze app? Lees alle informatie nog eens terug in onze blog van WK21. 

lists

 

Foto’s toevoegen aan SharePoint-lijst of -bibliotheek

SharePoint-lijsten en -bibliotheken krijgen een nieuw kolom type waarmee je gebruikersvriendelijker afbeeldingen toevoegt. De kolomnaam heet “Afbeelding” en voeg je toe aan elke lijst of bibliotheek. Met de kolom voeg je afbeeldingen toe, wijzigt en verwijdert deze wanneer je het item of de eigenschappen bekijkt in het lijst- of bibliotheekformulier. Bekijk je de lijst op een mobiel device dan kun je een foto maken met de camera van het device.

lists

 

Nog één jaar Skype for Business

Het lijkt nog ver weg, maar gebruik je Skype For Business Online dan is dit een belangrijke reminder. Skype For Business stopt per 31 juli 2021. Dit is geen nieuwe aankondiging van Microsoft, aangezien deze dateert van vorig jaar, maar daarom niet minder belangrijk. Wees deze stop voor en overweeg een overstap naar het gebruik van Microsoft Teams. Deze transitie is er niet zomaar eentje, gezien de vele functionaliteiten die Teams biedt. Daarnaast wil je je gebruikers niet in het diepe gooien. Een goed plan met trainingen, workshops en instructies om de upgrade naar Teams succesvol te laten verlopen is een vereiste. Als Microsoft partner hebben wij al diverse klanten bijgestaan met zo’n transitie. Benieuwd hoe, neem contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures