De simkaart waarmee je ook altijd bereikbaar bent op je smartwatch

multisim

Krijg je net dat belangrijke telefoontje als je van je werkplek bent en je smartphone weg is. Heel vervelend want je had het graag aan willen nemen, snelle actie is namelijk vereist. Vanaf nu hoef je dit soort telefoontjes ook niet meer te missen!

Met KPN EEN MKB Multisim gebruikt jouw smartphone en je smartwatch hetzelfde zakelijke nummer uit dezelfde mobiele bundel. Je bent daardoor op beide apparaten altijd en overal verbonden, ook als je je smartphone vergeten bent en deze nog thuis ligt.  Je kiest zelf waar je een telefoontje opneemt op je smartphone of de smartwatch en dat geldt ook voor het beantwoorden van berichten.

 

Hoe werkt KPN EEN MKB Multisim

Natuurlijk. Je smartphone en smartwatch zijn nu ook altijd verbonden. Maar deze connectie stopt na 10 meter, omdat deze via bluetooth, gaat. Is je Smartphone verder weg, dan ben je niet meer online en telefonisch bereikbaar op je smartwatch. Ook als jouw batterij leeg is verlies je de connectie met je smartwatch.

Met KPN EEN MKB Multisim hoef je daar niet druk over te maken. Je bent hiermee wel overal met je smartwatch online en telefonisch bereikbaar. Met je smartwatch beantwoord je oproepen, verstuur je berichten of betaal je je lunch, binnen dezelfde bel- en databundel. Zelfs als de batterij van je telefoon leeg is of je telefoon niet binnen handbereik is.

 

Waarom kiezen voor KPN EEN Multisim?

Allereerst vergroot het de bereikbaarheid van je bedrijf. Medewerkers zijn steeds mobieler en vergeten hun telefoon wel eens op hun bureau, in een kluisje of zelfs van huis. Dankzij KPN EEN Multisim zijn ze nog op hun smartwatch bereikbaar.

Met deze zakelijke Multisim blijf je ook nog eens binnen dezelfde bundel, voor zowel telefonie als voor data. Dit is eenvoudig te beheren en tegen geringe meerkosten gebruik je één abonnement voor zowel je smartphone als je smartwatch. Bovendien is het maandelijks opzegbaar.

Niet alleen het gemak van deze dienst is een groot voordeel, het kan ook de aantrekkelijkheid van jouw als werkgever versterken. Steeds meer werkgevers bieden een smartwatch van de zaak aan hun medewerkers. Ze zijn hiermee altijd verbonden, ook als ze even iets voor zichzelf willen doen. Dit vergroot de bewegingsvrijheid van je medewerkers. Wil iemand zijn privé smartwatch gebruiken dan kan dat natuurlijk ook.

 

Goed om te weten

Wil je KPN EEN MKB Multisim gebruiken dan heb je een zakelijk mobiel abonnement van KPN nodig. Daarmee maak je gebruik van het snelste 5G netwerk van Nederland. Er is altijd een data of telefoniebundel die past bij jouw ambities en je organisatie, met als extra voordeel: voorspelbare kosten.

 

Meer weten?

Maak je al gebruik van KPN EEN MKB dan kun je het uitproberen. Omdat het abonnement van deze (extra) dienst maandelijks opzegbaar is, kun je gemakkelijk op- en afschalen. Heb je liever eerst wat meer informatie, laat het dan weten, we vertellen je er graag meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures