De kracht van integreren

integratie telefonie

De transitie naar IT en telecom wordt steeds belangrijker. Organisaties streven naar individuele oplossingen die integreren met hun bedrijfsvoering. Dat je dit dan bij één en dezelfde leverancier onderbrengt, heeft heel veel voordelen. Want de telefooncentrale is niet meer een apart apparaat met kabeltjes, maar door VoIP is het een centrale schakel in IP netwerken.

 

De grenzen tussen IT en telefonie vervagen en communicatie wordt een steeds belangrijker onderdeel van bedrijfsprocessen. Dat merken wij ook bij veel van onze klanten. Waar wij voorheen alleen het netwerkbeheer uitvoerden, is hun telefonie nu ook vaak geïntegreerd in hun bedrijfsnetwerk. Het beheer van de firewall en switches is voor zowel telefonie als IT enorm belangrijk.

 

Telefonie integreren in bedrijfsnetwerk

Ook bij hosted telefonie zie je steeds meer overlap van telefonie diensten en de netwerken. Doordat we dit soort netwerken met onze expertise SIP ready (geschikt voor VoIP telefonie) maken, investeer je niet meer in een los op zich zelf staand telefonienetwerk. Telefonie routers en losse netwerkcomponenten zoals switches behoren daarmee tot het verleden.

 

Arrix VoiP integratie service resumé

Wanneer het telefonienetwerk is opgenomen in het bedrijfsnetwerk, delen we het met behulp van segmentatie en vlans (verdeling in het netwerk) netjes in.

 

integratie telefonie

 

Andere voordelen integratie telefonie

Het beheer van beide geïntegreerde netwerken ligt bij één partner en dat bespaart je veel tijd en moeite. Daarbij voorzien we je met één druk op de knop van een ander profiel of configuratie.

 

Arrix onderscheidt zich met haar telefonie, doordat het moeiteloos integreert in je IT Omgeving. Alles breng je onder bij één partner die gespecialiseerd is in telefonie én IT. En daarbij:

  • Krijg je innovatieve telefonie en ben je niet afhankelijk van meerdere partijen
  • Doen we wat we beloven
  • Denken we met je mee en zijn transparant in wat wel kan, maar ook wat niet kan
  • We leveren via het kwaliteitsnetwerk van KPN onze internet en telefoniediensten, met daarbij onze eigen hoogwaardige service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures