Bellen alsof je op de zaak bent

Wanneer je thuiswerkt, wil je natuurlijk optimaal bereikbaar zijn. Dit creëer je met een telefooncentrale in de Cloud. Met deze telefooncentrale komt elk telefoontje bij de juiste persoon terecht.

De gebruikers van de telefooncentrale hebben de keuze uit 2 communicatieprofielen:

  1. Vast bellen (kantoor)
  2. Vast mobiel bellen.

Vast Mobiel bellen

Beide profielen bevatten alle functies die je binnen een zakelijke omgeving nodig hebt en wenst. Het Vast-mobiel profiel bestaat uit een Zakelijk Mobiel Abonnement en een Vast-mobiel module.

Vast mobiel integratie

Bij Vast mobiel integratie integreer je je mobiele telefoons op netwerkniveau met de telefooncentrale, optioneel gebruik je hiermee ook een vast toestel. Met je mobiele telefoon gebruik je de functionaliteiten van je telefooncentrale. Belt er een collega via het interne nummer, dan gaat je mobiel automatisch over. Mobiele gesprekken verbind je door en voor collega’s is inzichtelijk wanneer je mobiel in gesprek bent. Het Vast mobiel bellen is een uitkomst wanneer je ineens thuis moet werken, zoals met het coronavirus. Je belt alsof je op de zaak bent.

Het bellen via de Cloud biedt ook diverse mogelijkheden, waaronder:

  • Mijn gesprek
  • Webex Totaalcommunicatie

Mijn Gesprek

Voor elk gebruikersprofiel is de MijnGesprek app beschikbaar voor Android en iPhone. Met MijnGesprek bedienen gebruikers op een eenvoudige manier de centrale. Je hebt overal optimale controle over jouw bereikbaarheid: op kantoor, thuis, bij de klant of onderweg. MijnGesprek werkt als de afstandsbediening van je telefooncentrale.

Webex Totaalcommunicatie

Standaard onderdeel van elk kantoor- en Vast mobiel profiel is Webex. Webex is een volledige totaalcommunicatie oplossing, waarmee je belt, video belt, chat, je desktop deelt en online vergadert in één geïntegreerde omgeving. De apps voor Webex zijn er voor Windows en Mac computers.

Deze manier van bellen biedt een grote mate van flexibiliteit. Je past eenvoudig het aantal gebruikers aan. Maandelijks voeg je nieuwe gebruikers toe of zeg je op. Hierdoor speel je snel in op de groei of krimp van je bedrijf en betaal je alleen voor datgene wat je gebruikt.

Optimale bereikbaarheid ook als je thuis bent

Thuiswerken is na corona gebleven. Het was tijdens die periode gemakkelijk opschalen voor mensen die voorheen alleen op kantoor bereikbaar waren. Toen de piek voorbij was en medewerkers weer op kantoor gingen werken, kon je ook weer afschalen.  Zo kun je tijdelijk op onverwachte zaken inspringen, waarmee heel veel problemen worden voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures