Wekelijkse Update Office 365 – WK 7

templates teams

Met de wekelijkse Microsoft Office 365 update breng ik jou op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Office 365 en uit de roadmap van Microsoft!

 

Updates voor Office 365

Wacht niet op de grote verplichte updates! Microsoft voegt in razend tempo functionaliteiten toe, waarom wachten om nieuwe functies te gebruiken? Installeer daarom de laatste Office-versie vanuit de Office 365 portal. Check regelmatig of je versie up-to-date is. Ga naar een willekeurig Office pakket en klik via Bestand –  Account – Updates bijwerken. Vraag, indien mogelijk, om first release toe te passen op jouw account. Ook lees je op dezelfde plaats wat er precies is gewijzigd in jouw Office pakket.

 

Bewerk metadata vanaf de web-onderdelen documentbibliotheek en lijsten in SharePoint

Metadata eigenschappen op items, die worden weergegeven in het web-onderdeel documentbibliotheek of lijst wijzig je vanaf datzelfde web-onderdeel. Je hoeft  niet meer naar de lijst of bibliotheek om dit aan te passen, maar je bewerkt vanaf de pagina al items.

 

Bericht-extensies met Microsoft Teams

Er komt een nieuwe set met bericht opties naar Microsoft Teams.

In totaal gaat het om drie stuks, te weten:

  1. checklists
  2. polls
  3. enquête

De berichten kun je selecteren vanuit meer opties (= “…”) onderaan de bewerkbalk in een chat of kanaal.

 

Power Apps leest context van Microsoft Teams

In de zelfgemaakte apps met Microsoft Power Apps is het mogelijk om context te lezen vanaf Microsoft Teams kanalen waar de app aan wordt toegevoegd. Makers kunnen  apps maken of updaten waarmee ze dynamische context kunnen toepassen op basis van het kanaal waarin de app wordt toegevoegd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures