Breng je veiligheid in kaart

security check

Informatiebeveiliging is een hot item. Veel organisaties hebben moeite met het in kaart brengen van potentiële bedreigingen en lekken. De Security check van Arrix biedt hierbij uitkomst.

 

Een holistische blik op een complexe uitdaging

Bij het in kaart brengen van het niveau van informatiebeveiliging hanteren we als basis de ISO 27001 normering. Dit zien we als de gouden standaard op het gebied van informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging en cybersecurity zijn lastige vraagstukken omdat de meeste beveiligingsincidenten ontstaan door menselijk handelen. Hier houden wij dan ook rekening mee bij de Security check. De check richt zich onder andere op de volgende thema’s:

 

Advisering op maat

Het security niveau dat acceptabel is verschilt per organisatie. Dit heeft te maken met de wetgeving die geldt voor jouw branche en met de mate waarin het gaat om gevoelige gegevens. Zo hebben accountants of zorginstellingen andere eisen wanneer het gaat om informatiebeveiliging dan bijvoorbeeld een kapperszaak. Om die reden kijken eerst wij welke score voor jou acceptabel is voordat wij een advies uitbrengen. In dit advies worden zowel kortetermijnoplossingen, zaken met een hoog rendement die relatief gemakkelijk te implementeren zijn, als lange termijn oplossingen meegenomen.

 

Vraag de check aan

Als je vragen hebt over de veiligheid van je omgeving, of als je de check wilt laten uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact op.

 

Aanvragen security check

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures