Wees zeker van je zaak!

security scan

Tot nu toe komen Nederlandse bedrijven en organisaties de Lockdown redelijk goed door. Een belangrijk wapen in de strijd is de verregaande digitalisering, waar we in Nederland volop gebruik van maken. Zonder de wijdverbreide en kwalitatief goede digitale infrastructuur zijn de gevolgen vele malen groter.

 

Nu we meer dan ooit afhankelijk zijn van deze infrastructuur is het goed dat je zeker bent van je zaak. Ben ik goed beveiligd? Kan ik vertrouwen op de continuïteit van onze systemen? Hoe groot is de kans dat hackers onze systemen versleutelen? Allemaal legitieme vragen, gezien de regelmaat waarmee deze zaken de laatste tijd in de media komen.

 

Als Arrix hebben we een nuchtere en pragmatische aanpak waarmee je op bovenstaande vragen snel een antwoord krijgt: De Security Scan.

 

Security Scan

In deze scan brengen we met ongeveer 100 vragen alle belangrijke aspecten rondom security in kaart. Hierbij is niet alleen aandacht voor de technische voorzieningen, maar ook zeker voor de organisatie van de IT functie. Vanuit deze scan heb je direct inzicht in eventuele kwetsbaarheden en aandachtsgebieden. In de rapportage zie je hoe je scoort op de verschillende onderdelen en waar mogelijk acute bedreigingen bestaan. Je krijgt in de rapportage een advies waar je verbeteringen door kunt voeren. Zodat je zeker bent van jouw zaak.

 

Security Scan als basis voor KMS

Dezelfde Security Scan is ook de basis voor een compleet Kwaliteit Management Systeem (KMS) systeem. Organisaties hebben steeds meer behoefte aan grip en zekerheid als het gaat om de beheersing van (IT) processen. Meestal zet men het KMS in voor het behalen van een certificering, maar ook steeds vaker voor het bieden van management tools voor kwaliteitsbewaking en effectieve verbetering.

 

In een oriënterend gesprek vertellen we je graag meer over de Security Scan en het KMS. Dit is het startpunt waarmee je jouw informatievoorziening naar een hoger niveau tilt. Ken de veiligheidsrisico’s van jouw ICT infrastructuur, verbeter ze daar waar nodig en wees zeker van je zaak!

 

Plan een oriënterend gesprek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures