Wekelijkse Microsoft update – Wk 16

Microsoft heeft regelmatig nieuwe toepassingen en updates op de agenda staan. Wanneer Microsoft dit uitrolt is vaak nog even afwachten. Wel is bekend welke nieuwe updates er deze maand uitkomen. Ben jij benieuwd welke updates jouw werk makkelijker maken?

 

Wij vertellen het je in deze blog.

 

Microsoft Teams: Aanpassingen voor Mobiele gebruikers

Microsoft voert een aantal aanpassingen door voor Teams gebruikers op een mobiele telefoon. Android gebruikers kunnen nu voorgestelde teksten gebruiken tijdens het typen van een bericht binnen Teams. Hierdoor zie je sneller resultaat en hoef je niet veel te typen.

IOS en Android gebruikers zien nu hun dagindeling in hun agenda binnen Teams. Je hebt jouw beschikbaarheid hierdoor beter in beeld.

Microsoft verbetert ook het zoeken in Teams op je mobiele telefoon. verbeterd. Als je nu op jouw mobiele telefoon zoekt, krijg je suggesties te zien.

 

Microsoft Teams: LinkedIn koppeling met Teams

Microsoft is bezig met een koppeling waarmee jouw collega’s in hun chat jouw LinkedIn profiel zien. Het LinkedIn profiel wordt in een aparte tab binnen de chat weer gegeven. Deze functie werkt alleen binnen de organisatie.

 

OneDrive en SharePoint: Kopiëren/verplaatsen van documenten verbetert

Het verplaatsen of kopiëren van bestanden in SharePoint en/of OneDrive is voor de meeste mensen een hele uitdaging. Het overzicht waar je de mapjes en/of documenten plaatst was onduidelijk. Microsoft heeft dit aangepast en het verplaatsen/kopiëren van bestanden is nu veel overzichtelijker geworden. Als je kiest voor Kopiëren of verplaatsen dan krijg je een mooi overzichtelijk scherm waarin je de mappen structuur goed ziet.

 

teams mobiele gebruikers

 

Microsoft Teams: Power Automate sjabloon toegevoegd aan Teams sjabloon

Microsoft voegt Power Automate toe aan het sjabloon van Teams. Maak je nu een nieuw Team aan, dan heb je standaard een aantal tabjes erin zitten zoals Bestanden, Wiki en nu dus ook Power Automate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures