Waarom we doen wat we doen

waarom-we-doen-wat-we-doen

Waarom doen we wat we doen? Het antwoord op die vraag is nog niet eenvoudig. We kunnen goed uitleggen wát we doen en hoe we dat doen, maar waarom? Waar worden wij nou blij van? We hebben elkaar eens goed aangekeken en denken het te weten. En we vertellen het graag door, want we zijn er trots op!

 

Mensen kunnen niet zonder ICT, maar ICT kan ook niet zonder mensen. Dat is een belangrijk besef. Het zorgt ervoor dat we bij Arrix die twee werelden bij elkaar proberen te brengen. Allereerst bij onze eigen mensen: ze moeten wel iets met techniek hebben en gek zijn van ICT. Maar. Daarnaast willen we ook dat ze het fantastisch vinden om met mensen samen te werken. Met klanten, collega’s en leveranciers. Want alleen zo kun je een belangrijke schakel zijn en met ICT oplossingen voor mensen en bedrijven komen. Het is prachtig om samen met onze klanten bezig te zijn met zoiets belangrijks als ICT. Niet alleen omdat het gaat over techniek en inhoud, maar vooral ook over veranderprocessen.

 

Iedereen wil verandering!

Iedereen wil verandering, maar niemand wil veranderen. Daar ligt voor ons de uitdaging en het is ons dagelijks werk. We werken project gedreven en projecten gaan altijd over verandering. We zoeken met plezier naar een goede oplossing en nemen de verantwoording dat die oplossing ook doet wat hij moet doen (en blijft doen). Wat onze oplossing dan is? Allereerst goed luisteren. Wat is het vraagstuk? In samenwerking met onze consultants resulteert dat in een onderzoek om tot een inhoudelijke oplossing te komen. Als het voorstel een opdracht wordt, betrekken we deze consultant opnieuw bij het creëren van de oplossing. Zo creëren we draagvlak voor de juiste oplossing. Op de werkvloer, bij het management en de directie. Dat is vooral hóe we het doen.

 

En daar worden we blij van

En het zou eigenlijk niet gaan over de hoe, maar over het waarom. Toch is dat nodig om aan te geven waarom we doen wat we doen. ICT is onmisbaar voor het goed functioneren van onze maatschappij in het algemeen en voor bedrijven in het bijzonder. Wij vinden het daarom belangrijk en uitdagend om bedrijven te helpen met hun ICT, zodat zij hun doelstellingen efficiënter kunnen behalen en ontwikkeling en continuïteit van de activiteiten worden geborgd. Op een manier dat onze klanten, medewerkers, leveranciers meer dan tevreden zijn over het geleverde werk.

We worden vooral heel blij als de klant aangeeft dat wij de verwachtingen hebben overtroffen met de oplossing die we, of eigenlijk: die we samen hebben gerealiseerd. Dat zij ons aanbevelen bij anderen. Onze passie gaat vervolgens nog een stap verder. We zijn gedreven genoeg om daar nog geen genoegen mee te nemen, maar om nog verder te kijken hoe het nog beter kan en waar voor ons de leermomenten liggen. Dat is waar wij het voor doen. Dat is ICT: een heel complexe puzzel op weg naar verandering en verbetering. Die puzzel heeft veel verschillende stukjes en de oplossing is van veel factoren afhankelijk. Techniek, zeker. Maar altijd met de mens en het bedrijf waarvoor we werken in het oog. Daarom doen wij als Arrix ICT en daar doen we het met zijn allen voor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures