Slimme oplossingen die jouw bedrijfstelefonie completer maken

bedrijfstelefonie

Bedrijfstelefonie is altijd maatwerk. Of het nu gaat om hosted VoIP bellen in de cloud of om een eigen VoIP telefooncentrale. Gebruikers hebben verschillende functionaliteiten nodig. Voor iedere medewerker bieden wij maatwerk. Hierdoor ben je flexibel en betaal je voor wat je gebruikt.

 

In deze tijd gaat het niet alleen over de inrichting op je netwerk, maar ook over de optimalisatie van je andere bedrijfscommunicatie. Dat jouw telefonie goed functioneert naast alle andere datastromen op een drukker steeds wordend netwerk is een vereiste. Je wilt een flexibele werkbare oplossing.

 

Vooraf inventariseer je wat je wensen en behoeften zijn. Je kijkt naar het aantal gewenste werkplekken, de ruimtes die je hebt en onderzoekt de technische vereisten. Hierna ontstaat er een beeld wat je nodig hebt en kun je ook verder de diepte ingaan. Je stelt vast hoe bereikbaar je wilt zijn. Hierdoor komen er soms wensen naar boven, die niet standaard in een hosted VoIP oplossing of een eigen telefooncentrale zitten.

 

Extra tools voor jouw bedrijfstelefonie

Wat je ook wilt met je bedrijfstelefonie, een oplossing is vaak voor handen. Onderstaande tools heeft Arrix ontwikkeld om het nog eenvoudiger voor jou te maken.

 

Intercoms

Combineer je communicatie aan de deur met je telefooninstallatie. Na het drukken op de knop van de intercom zet je een spraak- en luisterverbinding op met je receptionist(e). De spraak luister verbindingen bieden we aan via het GSM netwerk of Voice over IP.

 

Alarmsystemen

M2M of Machine-to-Machine is directe communicatie tussen apparaten via een beveiligde private APN. Je verbindt allerlei apparaten, systemen en machines in een beveiligd gesloten netwerk, waardoor je deze op afstand monitort en aanstuurt. Met SIM Kaarten die je inzet op een M2M platform maak je gebruik van een gesloten verbinding. Bijvoorbeeld tussen eind locatie en meldkamer. Wanneer er dan een afwijking is, of er gebeurt iets onverwachts, krijg je automatisch via de SIM kaart een melding.

 

Boordcomputers

Transportbedrijven beschikken  vaak over een boordcomputer die track & trace systemen aanstuurt en de status van het vervoersmiddel in beeld heeft. In deze situatie kies je voor een spraak en data abonnement zodat je belt en communiceert over het internet.

 

 

Geen vaste infrastructuur

Zit je op een tijdelijke locatie? Dan kan het bellen gewoon doorgaan met een Vast Mobiel integratie. Het is zelfs mogelijk om een vast bureau toestel te leveren met een SIM kaart! Je belt dan via je vaste nummer en je vaste toestel over het 4G netwerk.

 

Voor ieder vraagstuk in je bedrijfstelefonie

Bovenstaande functionaliteiten maken het bellen voor jouw bedrijf nog completer. Heb je een vraagstuk die niet in jouw telefonie oplossing aanwezig is? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee om te komen tot een oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures