Breedband, kies de snelheid die bij je past

breedband

Wanneer je kiest voor zakelijk internet, worden er verschillende snelheden aangeboden. Welke snelheid voor jouw bedrijf geschikt is , is afhankelijk van diverse factoren. De werkzaamheden binnen je bedrijf, de (digitale) diensten die je afneemt, het aantal mobiele devices op kantoor en het aantal werknemers hebben hier een grote invloed op. Kies voor de snelheid die het beste bij jouw bedrijf past.

 

Wat betreft breedbandverbindingen ga je uit van de maximale snelheden die bij de behoeften en de wensen van jouw bedrijf passen. Zo verzeker je jezelf altijd van de juiste snelheid en ook de beschikbaarheid van jouw internetnetverbinding.

 

Om je een idee te geven van de verbindingen die er zijn, vertellen we je meer over de 3 meest geleverde verbindingen.

 

1.Glasvezelverbindingen

Met Zakelijk Glasvezel van KPN zorg je voor een stabiele en razendsnelle verbinding van jouw bedrijfsnetwerk. Het netwerk biedt een capaciteit tot 1 Gbit/s. Zakelijk Glas is leverbaar met synchrone internetsnelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbit/s. Dat betekent dat je altijd evenveel kunt uploaden als downloaden.

 

Behalve erg snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%. Deze lijnen kun je combineren met een zakelijk internet aanbod. Of een VPN netwerk waarmee je efficiënt werken tussen vestigingen faciliteert. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

2. BVDSL

Bij BVDSL worden twee koperparen gebundeld (pair bonding). Door de twee koperparen te bundelen (downloaden tot 100 Mbit/s en uploaden tot 30 Mbit/s per koperpaar) haal je met jouw BVDSL-verbinding nog hogere snelheden. Afhankelijk van je locatie, kun je downloaden tot wel 200 Mbit/s en uploaden tot 60 Mbit/s. BVDSL maakt daarvoor gebruik van de glasvezelverbinding van KPN naar de straatkast. Vanaf de straatkast gaat de rest over het kopernetwerk. In de meeste plaatsen in Nederland krijg je momenteel BVDSL met snelheden tot 200 Mbit/s .

 

3. VDSL

De afkorting VDSL staat voor Very-high-bitrate Digital Subscriber Line. Met een VDSL-verbinding heb je de snelst mogelijke internetverbinding via het bestaande kopernetwerk van KPN. VDSL met snelheden tot 100 Mbit/s is momenteel is op de meeste plaatsen in Nederland te leveren.

 

Zakelijk breedband is goed betaalbaar

Zakelijk breedband is tegenwoordig goed betaalbaar voor bedrijven. Wees niet terughoudend. Investeer in een betrouwbare verbinding met een snelheid die bij jouw bedrijf past. Sneller internet is vaak goedkoper dan het steeds opnieuw opstarten van je werkzaamheden . Of dat je medewerkers bij het up- en downloaden van bestanden lange tijd moeten wachten.

 

Partner met ervaring in breedband

Kies een partner die een ruime ervaring heeft om jouw een gedegen advies te geven. Arrix heeft deze ervaring, bovendien profiteer je van de volgende voordelen als je bij Arrix een breedbandverbinding afneemt:

  • Één aanspreekpunt voor je Firewall en internetlijn.
  • Monitoring van je lijn.
  • We leveren over kwaliteitsnetwerken.

 

Samen met jou kijken we in hoeverre je internetverbinding wordt belast, hoeveel apparaten er actief zijn op dezelfde internetverbinding en komen tot een keuze die bij jouw past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures