Benut jouw Exact (EBS) licentie optimaal

exact EBS

Heb je de Exact EBS licentie dan heb je ook Exact Synergy, maar waarom gebruik je het dan niet?

Ben je na 2014 begonnen met Exact software? Dan heb je de EBS licentie. EBS staat voor Exact Business Software en is een samenvoeging van de twee grootste Exact software suites namelijk Exact Globe en Exact Synergy. In alle drie varianten financieel, handel of productie is Synergy aanwezig.

 

In de meeste gevallen is Exact EBS aangeschaft voor het gebruik van Exact Globe en niet van Exact Synergy, en dat is zonde! Feitelijk gebruik je dus maar de helft van alle functionaliteiten die Exact je biedt.

 

Wat kan Synergy?

Bedrijven zijn onbekend met de mogelijkheden van Synergy, Dit is eén van de belangrijkste redenen waarom bedrijven  Synergy niet inzetten. Synergy kun je vergelijken met een Zwitser zakmes voor bedrijfsprocessen. Het bevat allerlei tools zoals: document management, contract management, project management, CRM en HRM. Synergy heeft bovendien goede integratie- en koppelingsmogelijkheden met ketenpartners zoals Microsoft Office. Er zijn verschillende gratis apps beschikbaar die de informatie en werkstromen vanuit Synergy makkelijk toegankelijk maken voor de eindgebruikers.

 

(Geautomatiseerde) Werkstromen

Eén van de krachtigste onderdelen van Synergy zijn de werkstromen. Alles is met elkaar verbonden door werkstromen. Een werkstroom is niks anders dan een taak, een taak voor jezelf of een taak voor iemand anders. Maar het kan ook een geautomatiseerde taak zijn. Stel er komt een nieuwe medewerker in dienst. Voor die nieuwe medewerker moet er van alles geregeld worden zoals: een laptop, sleutel van het pand, een auto, een werkplek etc Synergy kan dan meerdere taken aanmaken voor meerdere mensen waarmee al deze zaken geregeld worden. Met Exact RPA (Robot Process Automation) wordt dit allemaal automatische gedaan, enkel bij het aanmaken van de nieuwe medewerker in Synergy.

 

Ontdek Synergy stapsgewijs

Onbekend maakt onbemind. Wil je bekend raken met Synergy , neem dan eens samen met ons de mogelijkheden door te nemen in een soort “discover” workshop. Een ander vertrekpunt is dat je eerst intern inventariseert welke (kleine) processen je nog handmatig doet, die je eigenlijk wilt automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan aan verkoopprocessen of contractbeheer. Wil je de adoptie van heet programma bevorderen, dan is het raadzaam dat je klein begint. In een later stadium kun je het gebruik van Synergy altijd en eenvoudig uitbouwen.

 

Ontdek Synergy samen met ons

Wil je graag jouw EBS licentie beter benutten en gebruik maken van Synergy? Onze Exact Consultants staan voor je klaar. Ze geven je graag een “discover” workshop of assisteren je bij een interne inventarisatie. Met de nieuwe mogelijkheden die Synergy je biedt gaat er een wereld voor je open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures