Wekelijkse update Office 365 (Wk 22)

templates teams

Een nieuwe maand staat voor de deur. Microsoft heeft deze maand een paar nieuwe functionaliteiten voor je in petto! We hebben een paar hiervan al vast voor je op een rijtje gezet. Het werken in Office 365 en met name Teams wordt hierdoor nog leuker en effectiever.

 

Nieuwe optie lobby Microsoft Teams vergadering

Met deze nieuwe optie bepaal jij als organisator na het inplannen van een nieuwe vergadering of je de enige persoon bent die de lobby kan passeren. Vervolgens beheer je als organisator wie toegang krijgt tot de vergadering. Microsoft brengt deze optie, naar verwachting, begin juni uit.

 

Lobby Microsoft Teams

 

Verhoging van aantal deelnemers in Teams vergadering

Kort maar krachtig; Het maximum aantal deelnemers in een Teams vergadering is momenteel 250. Vanaf juni verhoogt Microsoft dit maximum naar 350 deelnemers. Hier kun je in ieder geval tot eind september gebruik van maken. In september beoordeelt Microsoft deze functie opnieuw en bepaalt dan of ze dit aantal nog aanpassen.

 

Office 365 groepen worden Microsoft 365 groepen

Dan een kleine wijziging in naam. Omdat Office 365 gebruikers groepen gebruiken binnen de gehele Microsoft 365 omgeving verandert de naam naar Microsoft 365 groepen. Er zijn geen functionele wijzigingen, het gaat alleen om een naamswijziging.

 

Pin berichten in Microsoft Teams

Zet belangrijke informatie makkelijk vast in Microsoft Teams. Je pin elk geplaatst bericht in een kanaal. Het bericht plaatst zich in een kanaal informatie venster, zodat alle leden van het kanaal deze direct zien. Zodra er screenshots beschikbaar zijn, delen we die met jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures