Microsoft 365 Update – Wk 10

De ontwikkelingen gaan snel en dat geldt ook voor de verschillende applicaties van Microsoft. Microsoft heeft weer diverse updates op hun programma staan waarmee jij gemakkelijker (samen) werkt, efficiënter gebruik maakt van de applicatie of beter communiceert.

 

In dit blog praten we je bij over de ontwikkelingen die je in de nabije toekomst kunt verwachten.

 

OneDrive: Toegang beheren instellingen binnen Web

Microsoft voegt binnen OneDrive de mogelijkheid toe voor het eenvoudiger beheer van je gedeelde documenten. Met deze nieuwe functionaliteit krijg je extra controle over hoe ontvangers toegang hebben tot de documenten. Zodra deze update er is komen de benodigde instellingen te staan bij “gedeeld met”.

 

Whiteboard: Updates

Gebruikers sjablonen opslaan en delen voor iOS gebruikers

Maak je gebruik van iOS apparaten en gebruik je Whiteboard? Dan kun jee binnenkort een sjabloon maken van een door jou gemaakte Whiteboard en deze delen met andere gebruikers.

Commentaar

Ook voeg je binnenkort commentaar toe aan een Whiteboard wat samenwerking binnen een Whiteboard omgeving bevordert.

Teams: Nieuwe kanaal ervaring voor Android en Desktop

Microsoft is bezig met het ontwikkelen van een betere Kanaal ervaring. Door middel van deze aanpassing werkt het in een kanaal overzichtelijker. De meeste recente posts komen bovenaan te staan. Ook komt er rechts een overzicht waarin alle informatie van desbetreffende kanaal staat.

 

OneNote: Nieuwe navigatieoptie

Binnen OneNote komt een nieuwe navigatie mogelijkheid. Op dit moment staat de navigatie nog horizontaal bovenin met tabs. Binnenkort kun je deze ook aan de zijkant zetten waardoor de notebooks, secties en pagina’s sneller zichtbaar zijn.

 

Teams: Green screen binnen vergaderingen

Door middel van een green screen verbeter je de scherpte en definitie van het virtuele achtergrondeffect rondom je gezicht, hoofd, oren en haar. Het stelt je in staat om een attribuut of ander object in je hand te tonen dat beter zichtbaar is voor deelnemers aan de vergadering. Door het gebruik een green screen werkt Teams soepeler want een Green screen gebruikt minder systeembronnen , waardoor Teams sneller werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures