Microsoft Delve waarom deze app interessant voor jou is

Gebruik Microsoft Delve om je Office 365 profiel te beheren, en om overal in Office 365 de informatie te ontdekken en te organiseren die op dit moment waarschijnlijk het meest interessant voor je is. Verlies je weleens tijd met het zoeken naar documenten of contactgegevens van collega’s? Dan is deze app zeer zeker interessant voor jou.

 

Microsoft Delve gebruik je om te zien waar jij en je collega’s aan werken binnen Office 365. Het stelt relevante documenten voor op basis van de gebruikers met wie je werkt en hoe je samenwerkt met deze personen. Delve laat alleen inhoud zien die gedeeld is met jou. Zo kun je het bestand zien dat door een collega is aangemaakt op een locatie waar jij toegang of rechten tot hebt. Daarnaast zou je collega het bestand bijvoorbeeld met jou gedeeld kunnen hebben. Het is dus niet zo dat alle bestanden automatisch inzichtelijk zijn voor álle collega’s. Jouw collega’s zullen in Delve dus niet opeens jouw privédocumenten zien Het zijn nadrukkelijk de bestanden waarop rechten zijn gegeven én welke relevant voor jou zouden kunnen zijn.

 

Naast het inzicht in documenten kun je collega’s zoeken, waarbij je naast zijn of haar contactgegevens ook het carrièreverloop zou kunnen inzien én zoals eerder besproken wederom de documenten waaraan je samenwerkt of welke relevant kunnen zijn. Dit betekent dat je makkelijk documenten kunt vinden vanuit een bepaalde persoon waarmee je samenwerkt.

 

Delve kan als applicatie geïnstalleerd worden op ieder device. Daarnaast werkt het programma (natuurlijk) online. Let wel, de app is alleen te gebruiken als de organisatie gebruik maakt van Office 365 en Microsoft Delve en is te benaderen met jouw gebruikersaccount van de organisatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures