Wekelijkse Update Microsoft 365 (Wk 19)

Het einde van de maand is weer in zicht. Voor de maand mei niet heel veel ontwikkelingen meer op de planning. Wel zijn er een aantal ontwikkelingen gelanceerd of worden deze binnenkort uitgerold.

Gelanceerd

 

Meer deelnemers grote vergaderingen

Het aantal maximale deelnemers dat toegang krijgt tot een Microsoft Teams vergadering is verhoogd naar maximaal 1000 deelnemers.

 

Meer chat deelnemers tijdens een vergadering

Op dit moment kunnen 300 deelnemers tijdens een vergadering deelnemen aan de chat. Zijn er meer dan 300 deelnemers in de vergadering, dan kunnen de overige deelnemers niet deelnemen aan de chat. Dit aantal verhoogt Microsoft nu naar 1000 deelnemers. Je moet je afvragen of dit handig is, gezien de hoeveelheid berichten die dan geplaatst kunnen worden. 馃槉

 

Mogelijke suggesties voor Teams vergaderpoll

Wanneer een gebruiker een poll voor de Teams vergadering aanmaakt, toont Teams een aantal suggesties die je eventueel in de poll kunt gebruiken. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen uit een lijst van voorgestelde polls en/of vragen die gebaseerd zijn op het doel van de vergadering.

 

Mogelijkheid tot supervisie tijdens chat gebruik in het onderwijs

Voor de docenten onder ons die gebruik maken van Teams. Vanaf nu stel je een supervisie in voor gebruik van de chat. Deze optie stel je in via een policy die de beheerder kan aanpassen. Door de supervisie voeg je niet zomaar andere studenten aan de chat toe. Alleen de persoon met supervisie heeft de rechten om deze studenten toe te voegen.

 

Wordt uitgerold:

 

Uit-/Inschakelen video tijden vergaderingen

Deelnemers kunnen met deze functie geen video laten zien. Deze instelling stel je in voor alle deelnemers of voor 茅茅n specifieke deelnemer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

漏 2023 路 disclaimer 路 voorwaarden privacycookies 路 concept: Custard on & offline communicatie聽路 realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures