MSP Diensten gaan niet alleen om de techniek

In onze vorige blogs hebben we uitgelegd wat Managed Service Provider (MSP) is en welke voordelen het voor jou als gebruiker biedt. In deze laatste blog in de serie over MSP vertellen we welke diensten Arrix kan leveren als het gaat om MSP.  

 

Op dit moment leveren wij als MSP vooral werkplek-gerelateerde diensten, werkplek- en serverbeheer en de werkplek back-up. Maar er zit nog meer in de pijplijn: binnenkort bieden we op de flexibele MSP manier ook het beheer van netwerk, dus het beheren en leveren van standaard netwerkcomponenten. Denk aan routers, firewalls, switches en access points. Wij zij een Microsoft-Cloud partner. Via de Azure-cloud bieden wij  ook gestandaardiseerde IT-diensten.

 

Langere termijn 

Op de langere termijn kijken we ook naar het bieden van oplossingen die samenwerken met de standaard ERP paketten zoals Exact. We maken powerapps, waarmee we generieke diensten kunnen ontwikkelen, die we met hetzelfde kenmerk – een standaard dienstverlening tegen een standaardprijs – in de markt zetten. Daarbij richten we ons in toenemende mate op specifieke sectoren als de (voedsel) productie. Onze verwachting is dat het gesprek met jou als klant meer en meer zal gaan over functionaliteit van de IT dan over de techniek zelf. Ons vermoeden is dat je in toenemende mate niet zozeer in de techniek bent geïnteresseerd. Het is veel meer: wat kun je ermee en wat levert het je op? Je wil een bepaalde mate van functionaliteit en een voorspelbare kwaliteit. 

 

Meer weten? 

Met MSP speelt Arrix in op technologische ontwikkelingen enerzijds en de wens van de markt anderzijds. We vertellen bij een kop koffie graag alle ins en outs van MSP en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures