Wekelijkse Updates Microsoft 365 (Wk35)

templates teams

Post-it fans opgelet! vanaf nu is Sticky Notes beschikbaar in Whiteboard. Je kunt je uitleven met deze nieuwe functie en ook delen met anderen. Daarnaast heeft Microsoft deze week nog updates in Teams, Forms en Edge.

 

Microsoft Teams: Vergadering afbeeldingen wijzigen

Als admin van een omgeving heb je de mogelijkheid om een logo toe te voegen aan de vergaderingen in Microsoft Teams. Dit logo wordt vervolgens getoond in de lobby en pre-join van een vergadering.

 

Forms in Office mobiel

In de Office app op een mobiel apparaat wordt Microsoft Forms toegevoegd als te gebruiken Office applicatie. Hiermee kunnen gebruikers recente formulieren openen of nieuwe formulieren aanmaken. Daarnaast kon je al gebruik maken van Excel, PowerPoint en Word.

 

Sticky Notes in Whiteboard

Deze update hebben we al eens eerder toegelicht en is nu beschikbaar. Zoals je in onderstaande ziet kun je in een Teams-vergadering een Whiteboard delen met alle deelnemers, waarna je Sticky Notes kan toevoegen in de whiteboard.

sticky notes whiteboard

Verstuur pagina’s naar OneNote met Edge

Ook binnen Edge wordt het gebruik van Office applicaties steeds makkelijker gemaakt. Zo kun je met de nieuwste update van Edge een collectie verzenden naar OneNote. Het notitieblok wordt vervolgens geopend in de web versie van OneNote. Daarna wordt deze gesynchroniseerd en kun je deze ook openen in je OneNote app. Voor de update kon je de collecties al verzenden naar de andere Office applicaties Word en Excel. Lees hier meer over het gebruik van collecties in Edge.

OneNote Edge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures