Teams met Vastmobiel integratie: koppel ook je mobiele nummers in Teams

teams met vamo

In Teams zijn er volop mogelijkheden voor samenwerking en communicatie. Met dit platform (video) bel, vergader, chat en werk je samen in één omgeving. Het VoIP platform van Arrix koppelt eenvoudig met Microsoft Teams. Jouw zakelijke telefoon wordt verpakt in de Teams app.

 

Waar je voorheen al intern kon bellen via Teams, kun je met deze koppeling ook extern bellen. Met alle mogelijkheden die een telefooncentrale je biedt. Je plaatst een moderne telefooncentrale in de vertrouwde Teams omgeving. Naast het bestanden delen, chatten en videobellen in Teams bel je nu ook met je zakelijke nummer.

 

Dat geldt met name voor de vaste nummers, maar je kunt ook je mobiele nummers met vast mobiel integratie integreren in jouw Teams Omgeving. Waardoor je jouw Teams omgeving en jouw vast mobiel integratie nog beter wordt benut.

 

Ontvang je gesprekken daar waar je zelf wilt

Met Vast-Mobiel integratie integreer je jouw mobiele nummer met Teams. Je stelt eenvoudig in of je gesprekken naar je 06-nummer wilt ontvangen op de Teams Desktop applicatie, of juist je vaste gesprekken op je 06-nummer. Via de Hipper+ app regel je eenvoudig waar je jouw gesprekken op wilt ontvangen.

 

Gezien de gevoeligheid van VoIP bellen over 4G en Wifi ondersteunen we het bellen met de Teams app niet op  mobiele devices. Met Vast mobiel integratie moet je dus altijd de Native dialer gebruiken als je belt met je mobiel. Het gebruik van Teams wordt  beperkt tot de Desktop applicatie. Via Vamo VoLTE garanderen we je topkwaliteit.

 

Het belangrijkste is dat de gesprekken op één van de twee locaties binnenkomen: óf je laat vaste en mobiele gesprekken binnenkomen via Teams, óf via je native dialer. Hiermee voorkom je dat zowel je Teams app als je native dialer overgaan en elkaar in de weg zitten.

 

Voordelen vast mobiel integratie met Teams

Het integreren van Teams met vast mobiel integratie geeft je nog meer unieke mogelijkheden:

 

  • Je belt collega’s met een mobiel op een extensie (verkort nummer)
  • Er is één vast-mobiele voicemail box
  • Heeft de gebruiker zowel een mobiel als een vast toestel? Dan gaat het vaste toestel of Teams client ook over als het mobiele nummer gebeld wordt en andersom
  • Voor privé gebruik kun je de bereikbaarheid van het mobiele nummer en het zakelijke nummer apart instellen
  • Een groot deel van de gespreksbediening kun je uitvoeren via de standaard telefoon app, of dialer van de mobiele telefoon. Afhankelijk van het type toestel is het mogelijk om wachtstand, gesprek toevoegen en driegesprek te bedienen. Doorverbinden wordt door mobiele toestellen niet ondersteund. Hiervoor gebruik je de HIPPER+ app.
  • VAMO ondersteunt ieder type mobiel toestel (dus niet alleen smartphones), en er is geen app (meer) nodig om met het vaste zakelijke nummer te bellen. Je bepaalt in de HIPPER+ app met welk nummer je belt
  • Je kunt vanaf de Teams app uitbellen met je mobiele nummer.

 

Het gemak van 1 platform ook voor jou!

Wil je het gemak van 1 platform en jouw vast mobiel integreren met Teams dan is dat mogelijk. Alleen zijn bepaalde functionaliteiten en tools anders dan bij de koppeling met alleen vaste nummers. Wil je altijd en overal bereikbaar zijn in je Teams applicatie? Zowel op je vaste als mobiele nummer? En ongeacht welk apparaat je gebruikt? Wij vertellen je er graag meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures