De moderne werkplek is de werkplek van nu

werkplek van nu

Schuif de inrichting van een moderne werkplek niet voor je uit! Wacht niet op later, want later is allang begonnen. De werkplek van nu biedt al heel veel voordelen en het scheelt je organisatie tijd en geld als je die kansen laat liggen. En met een moderne werkplek ga je naar de toekomst toe, in plaats van dat je erop wacht.

 

Interessant! Ik wil graag verder lezen

Het inrichten van een moderne werkplek is geen kwestie van de nieuwste laptops neerzetten. Allereerst is het voor ons van belang om te weten hoe de bedrijfsprocessen eruitzien. Welke applicaties gebruik je? In bijna alle gevallen geldt dat het inrichten van een moderne werkplek buitengewoon interessant is voor je organisatie en je medewerkers.

 

Maar waarom?

Een goed ingerichte werkplek geeft je medewerkers een fijne plek om te werken. En tevreden medewerkers zorgen voor een tevreden organisatie. De organisatie heeft enerzijds veel voordeel bij een moderne werkplek, waar medewerkers vaak geen weet van hebben. Maar dat is ook niet per se nodig. Onze redenatie is gestoeld op vier pijlers:

 1. Een zo prettig mogelijke werkomgeving voor de eindgebruiker. Denk aan volledige flexibiliteit: tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk werken.
 2. De werkomgeving moet veilig zijn.
 3. De werkplek moet toekomstbestendig zijn. De wereld verandert snel en je wilt meebewegen en profiteren van kansen die ontstaan zonder dat je grote investeringen moet doen of bepaalde investeringen versneld moet afschrijven.
 4. Grip! Grip op je veiligheid, kosten, bedrijfsmiddelen, medewerkers, data, licenties etcetera.

 

We hebben gemerkt dat er eigenlijk geen bedrijven zijn die het niet eens zijn met deze pijlers.

 

De voordelen voor je organisatie

De voordelen voor de werkplek van nu nog even op een rij:

 • In de technische én security baseline is alles gestandaardiseerd: de moderne werkplek is veilig.
 • We kunnen de eindgebruiker alles bieden zonder dat de organisatie risico’s loopt – grip op de veiligheid.
 • De moderne werkplek is toekomstbestendig. Het systeem is gebaseerd op Microsoft: met een Microsoft-licentie ben je bijna dagelijks op de hoogte van nieuwe updates en mogelijkheden.
 • Dus: groei zonder nieuwe investeringen.
 • Arrix heeft een continu verbeterprogramma, dat we samen met je organisatie aangaan. Zo kunnen we voortdurend werken aan slimmer omgaan met je nieuwe mogelijkheden. Maar ook houden we zaken als veiligheid goed in de gaten. De moderne werkplek blijft hierdoor de werkplek van nu.
 • Continuïteit en stabiliteit zijn gewaarborgd.
 • Arrix biedt een eenduidige oplossing per medewerker of medewerker type.
 • In- en uittredende medewerkers worden snel aangehaakt of losgekoppeld, inclusief het vrijgeven of intrekken van rechten.
 • Een continu licentie-overzicht.
 • We helpen de organisatie productiever te worden, door medewerkers te helpen slimmer te werken.
 • En nog veel meer.

 

Meer weten?

Wacht niet langer. De moderne werkplek is niet de werkplek van de toekomst. Het is de werkplek die je nu moet hebben. Neem gerust contact met ons op! We vertellen graag over de mogelijkheden en kans van de moderne werkplek.

Weten of de moderne werkplek bij je past, maak dan gebruik van onze keuzehulp

Gebruik onze handige keuzehulp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures