Van een ouderwetse naar de Moderne Werkplek

reis naar de cloud

Veel organisaties zitten in een transitie van een traditionele ICT-omgeving naar een cloud-gebaseerde oplossing. Uitdagingen die hierbij komen kijken zijn security-vraagstukken, client-server (legacy) applicaties en een gebrek aan grip. Dit vraagt om duidelijkheid in de vorm van een heldere totaaloplossing. Maar hoe weet je waar je moet beginnen?

 

Een krachtige basis voor de toekomst

De Moderne Werkplek van Arrix richt zich op een aantal basisvoorwaarden van ICT infrastructuur en combineert dit met tools waarmee je werkt in het moderne digitale kantoor. Zo is de Arrix security baseline een solide basis van jouw digitale veiligheid. Andere basisvoorwaarden in jouw ICT-omgeving zijn ondersteuning van beheerders of gebruikers en natuurlijk het ontsluiten van jouw bedrijfsapplicaties. Om het nog makkelijker te maken is zelfs het toevoegen van devices een optie bij de Moderne Werkplek.

 

Effectief digitaal samenwerken voegen we er dus ook aan toe. Denk hierbij aan het centraliseren van informatie via een uniform startportaal, het effectief en veilig beheren van documenten en het inzetten van de tools van Microsoft 365 en waar mogelijk het Power Platform.

 

De keuzehulp als startpunt van je reis naar de cloud

We helpen je op weg  bij je reis naar de Cloud met de Arrix Keuzehulp. Hierin komen een aantal zaken naar voren, zoals het gebruik van legacy applicaties en bijvoorbeeld het type ondersteuning dat je nodig hebt in jouw organisatie. Hiermee krijgt iedere organisatie een passend advies. Iedere organisatie werkt anders, wat vraagt om andere keuzes binnen je ICT-omgeving. De keuzehulp biedt op hoofdlijnen een aantal handvatten voor jouw reis naar de cloud. Benieuwd hoe die reis er voor jou uitziet? Maak dan eens gebruik van de keuzehulp.

 

Ga naar de keuzehulp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures