Jouw bedrijf altijd online

4G Backup

Een goede internetverbinding is cruciaal voor elke organisatie. Op het moment dat je internetverbinding weg valt kan dit grote problemen tot gevolg hebben. Je organisatie is telefonisch niet bereikbaar, medewerkers kunnen niet meer mailen of bij hun bedrijfsapplicaties en klanten kunnen niet pinnen.

 

In het meest gunstige geval duurt de storing maar enkele minuten, maar wat als dit de hele dag duurt? Dan is het goed dat je beschikt over een uitwijkverbinding.

 

Tweede internetverbinding

Dit kan in de vorm van een tweede internetverbinding. Op het moment dat je primaire verbinding weg valt, schakelt je systeem automatisch over naar de secundaire verbinding. Let er wel op dat je voor twee verschillende dragers kiest. Zo kun je voorkomen dat beide verbindingen tegelijk wegvallen. Kies je bijvoorbeeld voor 2x een koperverbinding en de koperkabel wordt onverhoopt geraakt bij graafwerkzaamheden in de buurt, dan valt de verbinding op zowel de primaire- als de secundaire lijn weg. Een goede optie is een glasvezelverbinding in combinatie met een VDSL back-up lijn.

 

4G back-up

KPN biedt een goed alternatief die je beschermt tegen kostbare internetstoringen. Een eenvoudige maar effectieve failover oplossing: 4G Back-up. Zodra je internet last heeft van een storing schakelt je router automatisch over op het supersnelle mobiele 4G-LTE netwerk van KPN. Je merkt hier helemaal niets van. Al jouw apparaten blijven gewoon verbonden met het internet.  En doet je internet het weer? Dan schakel je automatisch terug. Zo is je bedrijf altijd online en liggen kritische bedrijfsprocessen nooit stil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures