Wekelijkse Update Microsoft 365 (Wk 3)

Snel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in Microsoft 365? Deze week hebben we een korte update voor je met alle nieuwe functionaliteiten die Microsoft ontwikkelt. Neem ze door. Het kost je nog geen minuut, maar het levert je veel inspiratie op.

 

Nieuw op de lijst:

 

Galerij modus binnen online Teams

De galerij modus wil Microsoft nog meer door ontwikkelen en daar is nu duidelijkheid over. Ook wanneer je in de webversie van Teams selecteert je een galerij weergave van het aantal deelnemers. Binnen de webversie van Microsoft Teams krijg je uiteindelijk 4 deelnemers in beeld. Deze update geldt voor de browsers Edge en Chrome.

 

Planning voor februari

 

Microsoft Teams: Live reacties

Microsoft verwacht in februari klaar te zijn met het ontwikkelen van de functie voor live reacties, zoals emoticons, tijdens een vergadering. De live reacties zijn zichtbaar voor alle deelnemers. Als jij als deelnemer een live reactie geeft dan zien alle deelnemers dus jouw reactie.

 

Microsoft Teams op Mac: Computer geluid mee geven tijdens vergadering

Op Windows apparaten schakel je het geluid in tijdens een vergadering, waardoor iedereen hoort wat er wordt afgespeeld. Naast het delen van het scherm, deel je dan dus ook het geluid. Deze mogelijkheid voegt Microsoft ook toe voor Mac apparaten.

 

Microsoft Teams en Outlook: Vergaderopties aanpassen in outlook voor grote vergaderingen.

Wanneer je een grote Teams-vergadering plant, dat wil zeggen minimaal 40 deelnemers of 10 distributielijsten, kun je ook binnen Outlook de opties van die vergadering aanpassen.

 

Microsoft planner: Meer labels

 Microsoft Planner krijgt een update op het aantal labels dat je aan een taak meegeeft. Binnenkort geef je 25 labels aan een taak mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures