Verdere uitrol van Exact Globe+ van start

overstap globe+

Meer dan 2 jaar en met meer dan 90 ontwikkelaars is er aan de vernieuwde software oplossing Exact Globe+ gewerkt. Zes miljoen regels code en 3300 applicaties zijn vernieuwd. En het resultaat van deze innovatieslag mag er zijn. De eerste bedrijven werken al met Exact Globe+ in Controlled Release. De komende periode wordt dit nog eens uitgerold naar ongeveer 13.000 bedrijven die op dit moment al Exact Globe gebruiken. De standaard Globe+ software is voor deze klanten kosteloos.

 

Gebruik jij op dit moment Exact Globe? Ontdek wat dit voor jouw bedrijf gaat betekenen.

 

Innovatieslag 

Exact Globe+ wordt op dit moment steeds verder uitgerold naar de eerste grote groep klanten. Er is – en wordt nog steeds – hard gewerkt om dit grote project mogelijk te maken, zodat de klanten klaar zijn voor de toekomst. De standaard software van Exact Globe+ is geheel kosteloos als je bedrijf een geldig onderhoudsovereenkomst heeft of een subscription licentie. Zo stap je als bedrijf snel en eenvoudig over naar de vernieuwde versie.

Efficiënter en gebruiksvriendelijker werken 

Je vertrouwt misschien al jaren op Exact. Ook de komende jaren wil je over de juiste cijfers beschikken zodat je de juiste keuzes maakt voor je onderneming. En natuurlijk het liefst op die manier die je van ons gewend bent. Of sterker nog, beter dan je van ons gewend bent. Daarom hebben we Exact Globe+ ontwikkeld. Met de ontwikkeling van Exact Globe+ wordt een fundering gelegd die connectiviteit met mobiel, de cloud en AI-services mogelijk maakt. Door processen met elkaar te verbinden, werk je een stuk efficiënter. Daarbij is de gebruikersinterface ook vernieuwd en veel gebruiksvriendelijker geworden. Zo navigeer je makkelijker en sneller, heb je een duidelijk overzicht van je administraties en werk je efficiënter door het overzichtelijk invoerscherm. En wees gerust, hier hoef je zeker niet eerst verschillende trainingen voor te volgen. Met Exact Globe+ kan je dus snel aan de slag.

Benieuwd naar het complete verhaal achter Exact Globe+? Bekijk deze video, want wie kan het nou beter vertellen dan de mensen die hier de afgelopen drie jaar keihard aan hebben gewerkt.

 

Wanneer beschikbaar voor jouw bedrijf? 

Bedrijven met alleen de financiële modules werken nu al met de nieuwe versie. Door ons Controlled Release team worden zij intensief begeleid. Daar leren wij van en met de feedback van onze klanten kunnen we de software weer verder verbeteren. En daar profiteren de volgende groepen weer van, want Exact Globe+ wordt gefaseerd beschikbaar gesteld aan steeds grotere groepen. Wanneer Exact Globe+ voor jouw bedrijf beschikbaar is, is afhankelijk van je licentiesamenstelling. Eerst volgen bedrijven met meer modules, zoals ‘Voorraad en Inkoop’. Begin volgend jaar volgen productie en alle internationale wetgevingen. De hoofdcontactpersoon wordt op de hoogte gesteld via een e-mail van Exact.

 

Makkelijke overstap met vernieuwde wizard 

Wanneer je als klant een e-mail ontvangt met wanneer de software beschikbaar is, verschijnt er ook in Exact Globe een melding met een link met informatie. De installatie verloopt vervolgens eenvoudig.

overstap Globe+

De vernieuwde wizard leidt je door een aantal stappen om de software te installeren en neemt je bestaande installatie-instellingen over. Dit maakt het makkelijker om de software en eventuele updates in de toekomst te installeren en in gebruik te nemen.

Hoewel de nieuwe interface intuïtief werkt en gebruikers van de huidige software zonder extra training met de nieuwe oplossing uit de voeten kunnen, hebben we wel alle verschillen helder uitgelegd op onze customer portal. Hier vindt je video’s, FAQ-uitleg over modules en allerlei andere handige informatie over het werken met Exact Globe+. Zo kan je snel aan de slag.

 

Aanmelden kennissessie Globe+

 

Bron: Exact Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures