Wekelijkse Update Microsoft 365 (Wk 20)

Is jouw Teams altijd uptodate? Als je werkt in de web-app is het dat zeker. Ook de dekstop app wordt automatisch bijgewerkt. Als je wilt kun je nog steeds controleren op beschikbare updates. Klik  boven aan de app op profielafbeelding en vervolgens op controleren op updates te selecteren. Jouw mobiele app werk je bij vanuit de IOS of Google Play app store.

 

Hierdoor heb je altijd de beschikking over de nieuwste functies van Teams. De ontwikkelingen blijven maar doorgaan. Laat je bijpraten over welke nieuwe functionaliteiten je binnenkort kunt verwachten.

 

Ontwikkelingen in Teams

 

Alle opgestoken handen laten zakken

In Teams steek je al enige tijd een “digitale” hand op tijdens een vergadering. Nu komt er een mogelijkheid waarmee je alle opgestoken handen in één keer laat zakken. Deze optie is alleen beschikbaar voor de organisatoren en presentatoren van de vergadering.

 

Grote gallery weergave voor Mobile apparaten

Voor de mensen die (veel) gebruik maken van Microsoft Teams op een mobiele apparaat komt er een update. Microsoft gaat de lay-out optimaliseren zodat je op een mobiele apparaat makkelijk door de lijst van deelnemers scrolt.

 

Toegang krijgen tot een vergadering met een digitale code

Binnenkort kun je ook deelnemen aan een vergadering met een digitale toegangscode. Vergaderingen krijgen dan een vergader-ID. Met dit ID neem je deel aan de vergadering. De instellingen, zoals ingesteld door de organisatie qua deelnemen aan een vergadering, blijven bestaan.

 

Eigen ‘samen zijn-modus’ gebruiken

Op dit moment kies je uit een select aantal ‘samen zijn-modus’ weergaves. Hier brengt Microsoft verandering in. Binnenkort maak je ook jouw eigen ‘samen zijn’ weergave. Deze weergave maak je dan in de developer Portal van Microsoft Teams.

 

Uitrol in Teams

 

Eigen deelnemers registratie voor vergadering

Microsoft rolt de optie uit voor het toevoegen van een eigen deelnemers registratie aan een vergadering. Met deze registratie maak je makkelijker een overzicht van alle deelnemers.

 

Historie mogelijk bij maken van Poll voor Teams vergadering

Microsoft verbetert de polls die je tijdens teams vergaderingen kunt gebruiken. Een optie om de historie van de door jou gemaakte polls te zien is in ontwikkeling.

 

Lancering in Teams

 

Apps zelf aanpassen

Maak je als organisatie veel gebruik van apps van derden, of zelfgemaakte apps, dan kan het aanpassen van de apps handig zijn. Het aanpassen van Apps kan alleen als de bouwer van de app dat toe laat. Als beheerder van Microsoft Teams heb je de mogelijkheid om apps, die dat toelaten, aan te passen naar wens. Je kunt dan denken aan een andere naam of logo, zodat het voor jouw organisatie duidelijk is waarvoor je de app gebruikt.

 

Teams uptodate

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures