Telecom en IT versterken elkaar

telecom en it

Toegegeven: Arrix staat bekend als een IT-bedrijf. Prima. Daar zijn we trots op. Maar we houden ons ook bezig met telecom. En hoewel telecom en IT twee verschillende takken van sport zijn, hebben ze zeker een toegevoegde waarde voor elkaar. In deze blog vertellen we hoe dat zit.

 

Telecom in de breedste zin van het woord: ook dat is Arrix. “Van telefonie via internetverbindingen, vaste telefonie, mobiele telefonie, een vast-mobiel integratie en ga zo maar door”, vertelt René Rispens van Arrix. “Of het nu gaat om IT-zaken of telefonie, dat regelen we allemaal. Sterker nog, door het ‘onder één dak’ te brengen, profiteer je optimaal van de toegevoegde waarde die IT en telecom voor elkaar hebben.”

 

Eén pakket

“Het onderbrengen van IT, internet en telecom bij één en dezelfde partij heeft echt een aantal belangrijke voordelen”, aldus René:

 

1. Kosten

“Alles loopt over het internet, dus er moet een stabiele internetlijn liggen. De kortste klap is dan om die internetverbinding onder te brengen bij dezelfde partij die je automatisering regelt. Dat scheelt gewoon in de kosten.”

 

2. Eén aanspreekpunt

“Als je IT, internet en telecom allemaal bij één en dezelfde partij onderbrengt, heb je ook maar één aanspreekpunt en één partij die snel handelt bij aanpassingen, vragen of storingen. Dat scheelt tijd, geld en frustratie. Korte lijnen goed advies.

 

3. Performance en monitoring

“Wat ik net al zei: Laat je deze werkzaamheden door één partij uitvoeren, dan heb je veel beter zicht op de performance en de monitoring van zaken. We ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk op dit punt. Telecom en IT zijn verschillende disciplines, maar er is zeker overlap van technieken. En IT en telecom worden ook steeds meer met elkaar verbonden. Denk aan virtueel vergaderen via Teams. We kunnen ook goede combinaties tussen allerlei producten maken, wat weer voordelen oplevert. Van hardware tot apps op de telefoons, telefoons op locatie, internetverbindingen: we ontzorgen dat volledig. We werken graag met KPN en hebben alles daar ondergebracht.”

 

De toegevoegde waarde voor jouw bedrijf

Wil je weten wat het onderbrengen van telecom en IT jou oplevert? René vertelt je graag meer over de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

 

Maak een afspraak met René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures