Urenregistratie? De Arrix urenapp!

urenregistratie

Onlangs presenteerde Arrix de nieuwe urenregistratie-app: de Arrix Urenapp. Deze app koppelt gebruiksvriendelijkheid aan een groot aantal mogelijkheden. Lennart Schultz van Arrix vertelt er meer over!

 

“We hebben de urenregistratie app gebouwd voor gebruik op een mobiele telefoon en een pc of laptop. De app is gemaakt in het platform van Microsoft 365 en hij maakt dus gebruik van de technologie van Microsoft. Daardoor is de app ook te benaderen met je Microsoft gebruikersaccount en integreert met andere tools van de Microsoft omgeving”, vat Lennart samen.

 

Maar waarom?

Lennart: “We kregen heel regelmatig vragen van klanten wat de mogelijkheden waren voor urenregistratie. Dat hebben we ook veel gedaan via Exact. Maar dat is en blijft een standaard systeem: als je het niet helemaal eens bent met de functionaliteiten van Exact houdt het op. Dan heb je de keuze om niet voor deze applicatie te kiezen of je werkwijze aan te passen, zodat je wél binnen het systeem valt. Het mooie aan de urenregistratie app die wij nu gebouwd hebben, is dat je veel keuzemogelijkheden hebt.” De app is gebouwd op een zogenoemd Low Code platform, wat betekent dat je een applicatie kunt inrichten zonder dat je zelf een code hoeft te schrijven. En dat zorgt er weer voor dat heel makkelijk nieuwe functionaliteiten kunnen worden toegevoegd of weggelaten. Zo is de app eenvoudig custom made te maken voor klanten.

 

Wat biedt de app?

Zoals hiervoor uitgelegd is het eenvoudig om de uren te registeren zoals de klant het graag wil. “Een belangrijk punt bij elk systeem voor urenregistratie is de gebruiksvriendelijkheid. In dit geval bepaal je dat zelf. En verder zijn er veel mogelijkheden.” Lennart somt op:

  • Urenregistratie
  • Urenregistratie van aparte projecten en subprojecten
  • Registratie van kilometers
  • Je zit niet vast aan dagen, maar je kunt per dag aan meerdere projecten werken
  • Uren zijn te wijzigen
  • Te koppelen aan een financieel systeem
  • “Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos”

 

Voor wie?

De app is een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die gedetailleerd inzicht nodig heeft in gewerkte uren. “We koppelen er ook altijd een rapport aan, want de uren invoeren is één ding, de uren inzien is eigenlijk waar het uiteindelijk om draait. Je kunt dan prima zien welke uren waar naar toe zijn gegaan op projectniveau, maar ook per team of medewerker. Verlof- en ziekte-uren worden geregistreerd. Op die manier kun je effectiviteit meten en krijg je grip op kosten en inkomsten. Zo kan de app voor je gaan werken.” Prettig zijn ook de kosten van de app zelf: normaal betaal je per licentie, maar voor de Arrix urenapp betaal je voor een Basis Licentie inclusief onderhoud en een onbeperkt aantal gebruikers.

 

Meer weten?

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden van de Arrix urenapp! We vertellen er met plezier meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures