Waarom een vernieuwde Exact Globe+?

vernieuwde exact globe+

Vanuit klanten krijgen wij nog weleens de vraag: ‘waarom een nieuwe versie van Exact Globe? De huidige versie werkt toch goed en waarom zou je dit willen veranderen?’

Dat klopt, maar om in de toekomst ook klanten optimaal te blijven ondersteunen zoals ze nu van ons gewend zijn én zelfs beter, werd het tijd om het product onder de motorkap compleet te vernieuwen. Met als resultaat: Exact Globe+.

 

Continuïteit voor morgen

Exact Globe+ heeft een volledige nieuwe technologie. Zo zijn er meer dan 6 miljoen regels code aangepast. Dat klinkt veel en dat is het ook. Maar met deze aanpassingen wordt de continuïteit voor morgen geboden. Op deze manier kunnen de klanten de komende jaren blijven vertrouwen op de cijfers en inzichten uit Exact voor het aansturen van hun bedrijf.

 

Vernieuwde en toch vertrouwde gebruikersinterface

Tegelijkertijd blijft de functionaliteit vertrouwd. Ook de systeemeisen zijn gelijk gebleven. Al heeft de gebruikersinterface wel een upgrade gekregen en ziet het er allemaal fris en overzichtelijk uit. Zo is menustructuur verbeterd en de leesbaarheid van het invoerscherm. Alle informatie is binnen handbereik waardoor werk sneller en efficiënter gedaan kan worden. En alle bestaande gegevens en rapportages uit Exact Globe? Die blijven gewoon werken. De database zelf is niet aangepast, waardoor de data in Exact Globe+ beschikbaar blijft zoals klanten gewend zijn. Daarnaast staan er op de portal handige video’s, waarin de verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+ worden uitgelegd.

 

Volgende fase: financiële en logistieke modules

De afgelopen maanden zijn tijdens de uitgebreide zogenoemde testfase, Controlled Release, verschillende bedrijven al aan de slag gegaan met de software. De ontvangen feedback hebben gebruikt om Exact Globe+ verder te verbeteren. Zo is er een nieuwe installatiewizard toegevoegd. De nieuwe wizard leidt klanten door een paar stappen om zo eenvoudig de software te installeren. En Exact Globe+ wordt verder gecontroleerd uitgerold.  Zo zijn nu de financiële en logistieke modules van Exact Globe+ beschikbaar. Bedrijven worden door Exact gefaseerd uitgenodigd om met de nieuwe versie aan de slag te gaan. Heb je een uitnodiging ontvangen? Dan kun je direct met Exact Globe+ aan de slag.

 

Komende maanden

En wat mogen klanten de komende maanden verwachten? Productie, internationale wetgevingen beschikbaar, naast de al beschikbare wetgevingen voor Nederland en België.  Wanneer het beschikbaar is voor jouw bedrijf ontvang je een uitnodiging van Exact. Wil je al eerder kennismaken met Exact Globe+?  Stuur dan een email.

De standaard software van Exact Globe+ is geheel kosteloos als je bedrijf een geldig onderhoudsovereenkomst heeft of een subscription licentie.

 

Bron: Exact.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures