Wekelijkse Microsoft update – Wk 29

Je bestanden in de OneDrive cloudopslag deel je met anderen, je bepaalt wie ze bekijkt of bewerkt en je kunt gelijktijdig samenwerken aan een document.

Dankzij een OneDrive update wordt het bewerken en nakijken van Word documenten binnenkort een stuk interactiever. Hiermee wordt het niet alleen gemakkelijker om Microsoft Word documenten online te delen, maar ook te beoordelen. In het cloudopslagplatform van Microsoft klikken gebruikers nu eenvoudig op de knop Delen en voegen mensen toe die het documenten moeten bekijken of beoordelen.

 

Nieuwe knop bewerken

Binnenkort zie je een nieuwe knop Bewerken in het Microsoft Word-lint. Als je hierop klikt, biedt deze knop je 3 opties.

  1. Bewerken: Dit is standaard ingeschakeld. De gebruiker brengt hiermee direct wijzigingen aan in het document.
  2. Reviewing: De gebruiker stelt wijzigingen en suggesties voor in het document of plaatst opmerkingen
  3. Viewing: Hiermee kan de gebruiker het document gewoon bekijken en geen wijzigingen aanbrengen.

 

Een mooie nieuwe update waarmee het platform is uitgerust voor gebruikers die het hybride werken omarmen. De verwachting is dat deze update al deze maand beschikbaar komt. Zie jij ook de voordelen? Dan laat het niet lang op zich wachten.

 

Niet alleen deze update heeft Microsoft voor zijn 365 gebruikers in juli petto. Je kunt er nog meer verwachten:

 

Bookings met mij, Forms en Search, middelen die je communicatie bevorderen

Overvolle inboxen zijn niets nieuws. Vaak is het lastig om je inbox goed te beheren, dit blijft voor velen een pijnpunt. Helemaal straks na je vakantie. Binnen Outlook komen een aantal nieuwe functies waarmee je jouw tijd beter beheert.

 

Bookings met mij in Outlook is een web gebaseerde, persoonlijke planningspagina die je integreert met de beschikbaarheidsinfo uit jouw Outlook-agenda. Met Bookings met mij kunnen mensen een vergadering of afspraak met jou plannen. Je kunt aangepaste typen vergaderingen maken die je met anderen deel, zodat ze eenvoudig tijd met je plannen op basis van jouw beschikbaarheid en persoonlijke voorkeuren. Je ontvangt beide een bevestiging per e-mail en deelnemers kunnen geplande vergaderingen met je bijwerken of annuleren vanaf jouw Bookings with me-pagina.

 

Bookings met mij een ideale oplossing

Bookings met mij is een ideale oplossing voor ondernemingen, kleine bedrijven en gebruikers in het onderwijs om 1:1-vergaderingen te plannen met personen buiten en binnen je organisatie. Hoe kun je Bookings met mij gebruiken?

  • Gesprekken met externe kandidaten plannen
  • Klant- en clientvergaderingen instellen
  • Technische ondersteuning plannen
  • Kantooruren instellen
  • Begeleidingsuren instellen
  • 1:1 vergaderingen met directe rapporten
  • Lunch- en koffiepauzes

 

Deze optie is een wereldwijd beschikbaar in preview. Dit betekent dat alle functies nog niet zijn voltooid en wijzigingen ondergaan voordat ze beschikbaar zijn in de openbare release.

 

Andere opties die je helpen bij je communicatie.

 

Forms delen

Microsoft Forms heeft een nieuwe distributie- en meldingservaring, die nu beschikbaar is. Je kunt rechtstreeks met mensen delen, een QR-code maken, een link insluiten of zelfs een e-mailuitnodiging genereren met een speciale sjabloon. Met één klik houd je eenvoudig reacties bij en verzend je herinneringen.

 

Microsoft Search een veilige en eenvoudige zoekervaring

Microsoft Search is een moderne, door AI aangedreven zoekoplossing voor jouw werkplek. Of je gebruikers nu op zoek zijn naar een kennisartikel, een wiki of een document, Graph-connectors indexeert alle inhoud, waarmee dit gemakkelijker gevonden wordt. Gebruikers besparen tijd en verhogen hun productiviteit omdat ze meteen de juiste informatie vinden. Geïntegreerd in Microsoft 365 is Search een veilige en eenvoudige zoekervaring, die werkt op al je gegevens en platforms. Het levert zeer relevante resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures