Wekelijkse Updates Microsoft 365 (Wk37)

templates teams

Office 365 heeft handige tools die het werken gemakkelijker maken. Deze week bieden Forms, Teams en Lists nieuwe handigheden die we jou niet onthouden. Ontdek hier wat jij ermee kunt.

 

Microsoft Forms komt met progressiebalk

Microsoft Forms voegt een optie toe waarmee je, op een multi-sectie formulier, een progressiebalk toont. Deze balk schakel je optioneel in. De progressiebalk is een visuele weergave waarbij de deelnemer ziet waar in het formulier hij of zij zich begeeft. De feature staat standaard uit. De eigenaar van het betreffend formulier schakelt deze in. Zie hieronder hoe dit eruit ziet:

einde teams vergadering

 

Notificatie einde Teams vergadering

Microsoft Teams geeft 5 minuten voor het einde van een vergadering een notificatie dat de vergadering bijna afloopt. De notificatie triggert op basis van de geplande tijd die staat voor de vergadering.

 

Galerij weergave in Microsoft Lists

Nu Microsoft Lists al enige tijd beschikbaar is, rollen de weergaves ook langzaamaan uit. Deze keer voegt Microsoft de galerij weergave toe. Naar verwachting is de uitrol hiervan eind september gereed. Deze kies je via het menu ‘weergaves’. De weergave ziet er als volgt uit:

einde teams vergadering

Reacties

  1. Eelco schreef:

    Bedankt!

  2. femke schreef:

    Interessante udpdate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures