Wekelijkse Update Office 365 – Wk 9

templates teams

Met de wekelijkse Microsoft Office365 update breng ik jou op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Office 365 en uit de roadmap van Microsoft!

 

Twitter connector in Microsoft Teams niet meer beschikbaar

Vanaf 21 februari kun je de Twitter connector niet meer gebruiken in Microsoft Teams. Kun je niet zonder deze functionaliteit?  Integreer dan Twitter via Power Automate met Microsoft Teams.

 

‘Publiceren’ uitgebreid in paginabibliotheek van SharePoint

De paginabibliotheek van SharePoint breidt de functionaliteiten voor het publiceren van pagina’s uit. Je selecteert het item en selecteert “publiceren”, hiermee publiceer je de pagina.

paginabibliotheek sharepoint

 

Het is beter inzichtelijk of er nog ongepubliceerde pagina’s zijn. Ongepubliceerde pagina’s hebben een geel icoon. Deze pagina’s wachten op publicatie.

paginabibliotheek sharepoint

 

Teams apps door administrators

Als administrator regel je veel zaken vanuit het beheercentrum van Office 365 voor applicaties die je gebruikt in Microsoft Teams. Zo stel je apps beschikbaar voor gebruikers. Je kiest ervoor om gebruikers apps te laten zien in de navigatiebalk of gebruikers kiezen zelf welke apps ze toevoegen. Nu pin je ook nieuwe apps  in het menu ´meer apps´. Gebruikers kiezen dan zelf en jij geeft ze de suggestie om de app toe te voegen.

 

Toevoegingen in Outlook

Met de nieuwe integratie tussen Outlook en Microsoft Teams verplaats jij binnenkort via Outlook mails naar Microsoft Teams met een knop. Nadat je deze selecteert voeg jij het mailbericht toe aan een chat of kanaal in Microsoft Teams. Meer weten? Lees onze update van WK45-2019 nog eens terug.

 

Binnenkort voeg je eenvoudig polls toe zoals je dat gewend bent van stemknoppen. Voeg polls toe in Outlook via ´invoegen´ om een poll te verzenden naar gebruikers.

 

paginabibliotheek sharepoint

Reacties

  1. Peter schreef:

    Was het mogelijk om, in de Classic Sharepoint bij Publish, comment te geven. Helaas is dit verdwenen bij de huidige omgeving.
    Ook is het niet mogelijk om als je in een grote library hebt gezocht naar het juiste document om dan een item te kiezen om de kunnen publiceren. (groot gemis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures